پروانه طبابت چیست و از کجا صادر می شود؟
سازمان نظام پزشکی بزرگترین و قدیمیترین سازمان غیر دولتی در ایران پس از کانون وکلا میباشد که در تاریخ ۱۳۳۵/۱۰/۱۷ تأسیس گردیده است. یکی از وظایف این سازمان صدور پروانه طبابت برای پزشکان است. برای اطلاع دقیق تر از خدمات این سازمان به سایت https://irimc.org/ مراجعه فرمایید.
با این مطلب جامع از تیم دارالترجمه رسمی ترنسلیشنو همراه باشید:
پروانه طبابت معتبر چه خصوصیاتی دارد؟
از ان جایی که سازمان صادر کننده این نوع پروانه ها سازمان نظام پزشکی می باشد، الزامی است که مهر این سازمان حتما روی پروانه درج شده باشد. به طور معمول مهر نظام پزشکی پشت مدرک درج می شود.
برای ترجمه رسمی پروانه طبابت بدیهی است که وجود امضای رییس کل و رییس نظام پزشکی استان بر روی پروانه ها مورد نیاز است. همچنین تمامی اطلاعات شخص مذکور باید به درستی و کامل درج شده باشد. همچنین ثبت تاریخ صدور و تاریخ انقضای پروانه الزامی است و مشخصا تاریخ انقضای پروانه طبابت نباید منقضی شده باشد. تمامی پروانه های طبابت صادر شده بدون توجه به استان مربوطه باید دارای هولوگرام و بارکد دیجیتال ((QR CODE باشد در غیر اینصورت فاقد هرگونه اعتبار می باشد.
شرایط ترجمه رسمی پروانه طبابت
جهت ترجمه رسمی در یک دارالترجمه رسمی، اخذ تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه حضور اصل مدرک با شرایط ذکر شده و اصل گواهینامه پایان تحصیلات معتبر کافی است.
لازم به ذکر است که در سال های گذشته شرط تایید پروانه ها مهر “ترجمه و تایید بلامانع است” بود که همچنان در صورت وجود این مهر بر روی اصل مدرک، پروانه طبابت مورد تایید دادگستری خواهد بود. اما در مورد پروانه های تازه صادر شده و یا تمدید شده در صورت نبود این مهر وجود اصل گواهینامه پایان تحصیلات الزامی می باشد.
توجه داشته باشید که هرگونه پارگی یا مخدوش بودن مدرک ممکن است منجر به تایید نشدن آن توسط کارشناسان دادگستری و وزارت امور خارجه شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر و یا ترجمه رسمی مدارک خود با کارشناسان پذیرش دارالترجمه ترنسلیشنو تماس بگیرید.